Бившата порно звезда от ливански произход - Миа Халифа, разкри

...
Бившата порно звезда от ливански произход - Миа Халифа, разкри
Коментари Харесай

4-те тайни на Миа Халифа за разтърсващ секс

Бившата порно звезда от ливански генезис - Миа Халифа, разкри пикатни елементи от половия си живот. Тя и още още две нейни колежки от промишлеността споделиха пред американски ютубър за нещата, на които ги е научила специалността. 

Макар трите дами през днешния ден от дълго време да са загърбили своята порно кариера, те споделиха, че посредством точно на до момента си до нея са научили по какъв начин да подлудят всеки мъж в действителния живот.  
                             

Първото и значимо нещо, на което опитът ги е научил, е, че в никакъв случай едни мъж не може да се възбуди „ от вратата за краката “.

И трите дами са уверени, че нямало мъж на планетата, който да не обича любовните прелюдии. Особено обичани са им ролевите игри. Дали ще си почтена ученичка, строга стопанка или палава учителка – би трябвало да си поиграеш с него, с цел да се разгорещи. 
                             

Но не е нужно да разиграваш комплицирани сюжети, с цел да докараш един мъж до неизразим възторг, допълват мадамите.

Достатъчни са единствено няколко реплики, изречени с гальовен звук, и парещ нескончаем взор в очите, и коленете му ще омекнат от възбуденост.

Друг миг, който ще побърка мъжа, е в случай че му кажеш, че не обичаш избрани неща или че да вземем за пример, в никакъв случай не си правила анален секс, само че с него го направиш. Мисълта, че правиш нещо с него за първи път, напряко ще го влуди от кеф.

Има и още един трик, който ще го накара да се усеща Бог в спалнята. И това, съгласно Миа Халифа, е да изглеждаш постоянно ненаситна, когато си в прегръдките му. Усещайки възбудата на дамата в обятията си, мъжът се възбужда още повече и това му дава още по-голям тласък да подари партньорката си с неизпитвано до момента от нея наслаждение. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР