Бившата номер 1 в света Мария Шарапова разкрива интимни моменти

...
Бившата номер 1 в света Мария Шарапова разкрива интимни моменти
Коментари Харесай

Шарапова: Харесвам лошите момчета, искам да ги опитомя и да ги прибера у дома

Бившата номер 1 в света Мария Шарапова разкрива интимни моменти от живота си в автобиографията си “Неудържима: моят живот досега”. След като провокира голям интерес с появяването си по света, книгата ще бъде пусната от издателство “Хермес” на българския пазар на 19 октомври.

Това е откровената изповед на една от най-обсъжданите звезди в тениса. Книгата разкрива тайните на Мария Шарапова, за които даже и най-големите й фенове не подозират. Болезнено откровена и на моменти скандална, тя за пръв път нарушава мълчанието си. Шарапова споделя за връзката си с Григор Димитров, за тежкото си детство като бежанец в Америка, за враждата със сестрите Уилямс, за трънливия път към върха, за допинг абсурда и триумфалното завръщане на корта.

“Григор ме погледна тъжно... мисля, че видях сълзи в очите му... " Виждала ли си тази фотография? Тя значи всичко за мен. Да те видя седнала в ложата дружно с майка ми ", споделя Шарапова в главата за Григор Димитров. " В този миг прочувственото привличане, с което се бях борила, изчезна. Разбрах, както и той, че не мога да бъда този човек на този стадий от живота си. Трябваше да съм съсредоточена и да се сготвям за личните си мачове, за личните си победи и загуби. През оня ден гледах мача му единствено тъй като бях изгубила и отпаднала от шампионата. Така че неговият прекрасен спомен за мен беше неприятен. Онова, което означаваше всичко за него, се случи единствено тъй като бях изгубила. Както беше споделил той, може да получиш точното нещо, само че в несъответствуващия момент”.



В книгата Мария приказва за това какъв би трябвало да е индивидът, с който би споделила живота си: “Винаги съм се питала какъв ще бъде мъжът на живота ми. Кой ще е единственият? Трябва да схваща и почита специалността ми. Трябва да има своя лична цел в живота. Трябва да е крепко стъпил на земята, което значи, че в случай че има милиони долари, няма да е подобен. Трябва да има възприятие за комизъм, тъй като обичам да се дръзвам. Трябва да е влюбчив, благ и добър. Трябва да е необятно скроен и да ми споделя истината, тъй като не обичам хора с секрети. Най-важното е, че би трябвало да обича мен самата, а не това, което съставлявам. Въпреки това одобрявам неприятните момчета. Макар да знам, че основават неприятности. Искам да ги опитомя и да ги прибера вкъщи. Обичам провокациите. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР