Бившата моделка Маги Сидерова блъска здраво в залата От многото тренировки

...
Бившата моделка Маги Сидерова блъска здраво в залата
От многото тренировки
Коментари Харесай

Маги Сидерова сложи в малкия си джоб Черната Златка

Бившата моделка Маги Сидерова блъска крепко в залата
От многото тренировки с тежести Маги Желязкова, в този момент Сидерова, е замязяла в тялото на истински Арнолд Шварценегер. Много мъже била завидели на релефа, реализиран от смуглата хубавица, която е надминала по атрактивна мускулатура даже Златка Димитрова, известна като Черната Златка.

Маги Сидерова се вманиачила по фитнеса около втория си мъж Георги Сидеров, който тренира постоянно в залата. Именно той убедил брюнетката да вае мускули. Че може би е прекалила с това, приказват мненията под нейни фотоси в обществените мрежи. Много хора харесват мускулестото й тяло, само че има и такива, които считат, че е прекомерно. Те не пестят забележките си към Маги и й пиша, че е изгубила женствеността си и с тази мускулатура излъчва неустрашимост. Това вероятно кара хубавицата единствено да се усмихва, тъй като не обръща внимание на мнения от този жанр.

„ Аз се одобрявам такава “ – сбита е Маги Сидерова, която като модел беше нежна и слаба, а в този момент има бицепси и бедра като на мъж.

Преди година такава фигура имаше Златка Димитрова, която също се беше захванала крепко с фитнес тренировките. Сега обаче Черната Златка „ позаглади косъм “ и върна заоблените си женски форми, само че Маги Сидерова я постави в джоба си по грубоватост и неустрашимост – разясняват всякакви хора в обществените мрежи.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР