Бившата голяма надежда на Арсенал Джак Уилшър призна, че обмисля

...
Бившата голяма надежда на Арсенал Джак Уилшър призна, че обмисля
Коментари Харесай

Бивш голям талант на Арсенал е пред отказване от футбола

Бившата огромна вяра на Арсенал Джак Уилшър призна, че обмисля дали да не се откаже от футбола на 29 години. Кариерата на халфа потегли надолу последните години. Той бе преследван от травми и равнището му падна. Миналата година той игра с Борнемут в Чемпиъншип, а в този момент е свободен сътрудник и към него няма никакви предложения.

Попитан дали може да спре с футбола, Уилшър отговори:

“Да, минава ми такава мисъл. Когато си в клуб и тренираш всеки ден, си мислиш: “Трябва да упражнявам добре през днешния ден, би трябвало да покажа на мениджъра, че съм подготвен за уикенда.” Аз нямам това. Будя се заран и си мисля: “Трябва да отида да упражнявам някъде. Обикновено самичък. Търся мотивация. В момента постоянно се запитвам: За какво го върша? Казах на сътрудника ми, че не желая да бъда в тази позиция, в която очаквам и очаквам.”

“Децата ми са на възраст, на която схващат. Особено Арчи, който е на девет. Той ме пита неща от сорта: “Защо не играеш в Ла Лига? Ами МЛС?” Той обича футбола, знае всичко за футбола. Трудно ми е да му обясня. Пита: “Как нито един клуб не те желае?” Не знам, само че по какъв начин да му обясня? Те имат другари в учебно заведение, а децата могат да бъдат брутални: “Защо татко ти не работи? Не е ли задоволително добър? Не е ли добър футболист?” Трудно е”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР