Бивша мексиканска миска и нейният румънско-холандски партньор бяха осъдени на

...
Бивша мексиканска миска и нейният румънско-холандски партньор бяха осъдени на
Коментари Харесай

Обир: Двойка сви вино за цели 1,7 милиона долара

Бивша мексиканска миска и нейният румънско-холандски сътрудник бяха наказани на четири години затвор за дръзновен грабеж, при който посетиха ресторант от висок клас, с цел да откраднат вино на стойност 1,7 милиона $.

28-годишната Присила Гевара и 49-годишният Константин Думитру бяха наказани в понеделник за заговора от 2021 година, при който резервираха 14-степнно меню с изискани ястия от хотел Atrio в испанския град Касерес, съгласно локални медии.

След ресторанта двамата бяха заведени на обиколка с екскурзовод на винарската маза, съгласно магазина. След като се върнаха в стаите си, Гевара се обади на румсървиса, с цел да поръча салата в 2 часа сутринта, с цел да отвлече вниманието на рецепционистката, която беше сама на нощна промяна.

Тя в началото отхвърли да напусне поста си, чудейки се за какво Гевара желае да яде салата, откакто тя преди малко беше завършила с 14-степенно хранене, оповестяват от магазина. Но в последна сметка той одобри молбата на Гевара, се споделяше, оставяйки бюрото си за 20 минути, което даде време на Думитру да открадне картата-ключ за винарската маза.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР