Целта на Кремъл в момента е да повлияе директно в

...
Целта на Кремъл в момента е да повлияе директно в
Коментари Харесай

Министър Запрянов: Целта на Кремъл е да повлияе директно на изборите през юни

Целта на Кремъл сега е да повлияе непосредствено в идните избори през юни. Това сподели служебният министър на защитата Атанас Запрянов

Служебният министър взе участие пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, която продължава от през днешния ден до 27 май в София. Запрянов е представител на Комитета по защита и сигурност, предава Българска телеграфна агенция. 

Имаме поради европейската резолюция от 25 април т.г. за нови сигнали за въздействие и интервенция на Русия по отношение на евроизборите, уточни служебният министър.

България е цел на хибридната експанзия на Русия, ние сме във фокуса на дейни процеси и акции на дезинформация, опитващи се да повлияят на вътрешнополитическите ни процеси, съобщи Запрянов. По отношение на Русия българската страна е готова и чака такива действия по дезинформация по отношение на идните избори на 9 юни и сме извънредно деликатни, сподели още той.

Близо 400 парламентаристи от 32-те страни членки на НАТО и от 25 страни-партньори и парламентарни организации ще вземат участие във форума, показват уредниците.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР