Бивш служебен премиер се изказа остро за драматичната ситуация с

...
Бивш служебен премиер се изказа остро за драматичната ситуация с
Коментари Харесай

Стефан Янев побесня за Шенген! Обвинението

Бивш длъжностен министър председател се изрече остро за трагичната обстановка с приемането ни в Шенген. 

Ходовете ни би трябвало да бъдат на първо място да демонстрираме темперамент и достолепие, че сме част от Европейски Съюз и гласът ни би трябвало да се чува. Истинските аргументи не са в това, което се приказва. В Нидерландия и Австрия има задоволително изобретателни политици и могат да измислят и други аргументи, с изключение на мониторинга, с цел да не бъде призната България в Шенген. Това съобщи в изявление за Българска национална телевизия водачът на " Български напредък " Стефан Янев.
-->
" Румънците демонстрират темперамент, ние кършим пръсти ", добави той.

Според него, заслугата за рухването на Механизма за съдействие и инспекция за страната ни надали е заслуга на постоянния кабинет. " Отпадането на тази процедура би трябвало да бъде приветствано, само че не би трябвало да търсим прекомерно мощни сигнали, по-скоро е условност.Управляващите сътвориха в допълнение напрежение в земеделския бранш.

До оня ден бяхме група страни, настояващи за този механизъм. Българското общество се е уморило от опълчване. Нека покажем, че страната има отношение към българския бизнес. Решението не трябваше да бъде повдигане на ограничаването ", разяснява още Стефан Янев, представен от novini.bg.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР