Бивш началник на сектор "Криминална полиция" към ОДМВР-Бургас е изпълнителен

...
Бивш началник на сектор "Криминална полиция" към ОДМВР-Бургас е изпълнителен
Коментари Харесай

Митьо Очите бил мениджър в охранителната фирма на бивш полицейски шеф

Бивш шеф на бранш "Криминална полиция " към ОДМВР-Бургас е изпълнителен шеф на охранителната компания "Аркус Секюрити ", в която задържаният в Истанбул Димитър Желязков-Митьо Очите е работил като съветник.

Синът на мениджъра Иван Владимиров – Методий Владимиров пък е заместник-директор на Бургаския затвор, а неговата сестра - юрист към ОД на МВР-Бургас, оповестява Нова телевизия.

Иван Владимиров изясни, че в действителност Желязков не е бил съветник, а управител, който е намирал обекти за охраняване.

Съдружници на Владимиров в "Аркус " са бургаският общинар Бенчо Бенчев и Георги Дросев. Двамата получават акции след показния разстрел на гард на Желязков пред дискотека преди две години.

Пред Нова телевизия Методий Владимиров съобщи, че не вижда нищо необичайно в поста си, нито в този на сестра си.

Нямам нищо общо с компания "Аркус ". Дали тя е обвързвана с някого, е въпрос на доказване, разяснява Владимиров.

Той сподели още, че е виждал Желязков единствено няколко пъти – по време на престоя му в Бургаския затвор.

Междувременно към този момент седми ден търсят общинар, доближен до Митьо Очите. Пейо Янков е член на локалния парламент в Несебър и наследник на разстреляния преди години бургаски предприемач Димитър Янков.

Продължават и разпитите на други доближени до наркобоса.

В сряда стана ясно, че срокът за следствие против Бенчо Бенчев е продължен с 60 дни. Със същата дълготрайност е и срокът за изгонване на Митьо Очите от Истанбул, където той беше арестуван през миналия уикенд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР