Бирата – студена, пенлива и толкова примамваща, е любимо питие

...
Бирата – студена, пенлива и толкова примамваща, е любимо питие
Коментари Харесай

Еврика! Ето как да пием бира на корем, без да надебелеем

Бирата – студена, пенлива и толкоз примамваща, е обичано пиво на милиони хора по целия свят. За жал единствено в халба питие има 200 калории, което прави питието пръв зложелател на стройната фигура.

Пенливото пиво подготвя към солидна консумация. За жал обаче в това време има извънредно неприятното свойство да се лепи на най-нежеланите места. Именно след порядъчна консумация на бира се появява така наречен термин бирено шкембенце.

Почитателите на бирата имат една фантазия и тя е да пият бира на стомах, без да надебеляват. Експертите носят най-хубавата новина – това е изцяло допустимо. Нужно е единствено да следваме няколко съществени рекомендации.

Една халба бира фактически е задоволителна, с цел да си набавим към 200 калории. Ако жена реши да изпие три бири на среща с приятелки, това количество носи една трета от целесъобразния дневен банкет на калории - а това е доста. Мъжете, фенове на пивото, пък споделят, че най-малко пет пъти месечно прекаляват с хмеловата течност. Вместо по бира те нормално гълтам по осем. Количеството се равнява на 1600 калории, като междинният дневен банкет за мъжете е 2200 калории.

Калориите са в бирата и единствено чакат комфортен миг, с цел да се лепнат на талията. За благополучие можем да им попречим, и то без да се лишаваме от удоволствието да си пийваме. Само се придържайте към нашите препоръки, които може да видите в галерията горе.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР