Бионсе и Джей-Зи обявиха инициатива, с която британските им фенове

...
Бионсе и Джей-Зи обявиха инициатива, с която британските им фенове
Коментари Харесай

Бионсе и Джей-Зи раздават билети срещу добри дела

Бионсе и Джей-Зи оповестиха самодейност, с която английските им почитатели могат да завоюват билети за турнето им в подмяна на…добри каузи .

Двамата реализатори сплотяват сили с благотворителната организация на принц Чарлз “The Prince’s Trust” и придвижването “Global Citizen”.

Фенове на звездите, които вземат участие като доброволци в някоя от тях, ще имат шанса да получат двоен билет за концерт на Бионсе и Джей-Зи във Англия или друга част на Европа по време на турнето “OTR II”.

Инициативата се споделя “BeyGood” и „ приканва хората да надигнат глас, протегнат ръка и споделят творчеството си като витална и позитивна мощ в името на положителното “ , споделя Айви Макгрегър – шеф в компанията на Бионсе Parkwood Entertainment.

Тя прибавя още:

„ Независимо кой си и какви качества и качества притежаваш, ти си скъп за своята общественост, страна и целия свят. “

Няма по какъв начин самите Бионсе и Джей-Зи да са на друго мнение. Турнето им стартира тази сряда в Кардиф и, за жалост, не включва дата у нас. Затова положителното дело, което би трябвало да извършите за себе си, е да планирате пътешестване до някой от техните концерти в Европа или Съединени американски щати.

Още фотоси на Бионсе и Джей Зи може да видите в галерията ни ТУК

 Снимки през последните години на една от обичаните ни музикални двойки Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР