Атина, Мадрид, Рим и Париж са едни от най-популярните летни

...
Атина, Мадрид, Рим и Париж са едни от най-популярните летни
Коментари Харесай

Русе попада в класация със 7 подценявани, но живописни източноевропейски града

Атина , Мадрид , Рим и Париж са едни от най-популярните летни дестинации за американците, само че те не са единствените забавни точки в Европа, макар необятния им набор от исторически, живописни, културни и развлекателни атракции и действия. Източна Европа също получава своя обективен дял туристи и макар че границите й са противоречиви, тя нормално се състои от следните 10 страни : Беларус, България, Чехия, Унгария, Молдова, Полша, Румъния, Русия, Словакия и Украйна.

Всички те са били под руско въздействие и са известни със своите богати обичайни ястия , впечатляващи църкви и вдъхновяващи пейзажи . Освен това те нормално се смятат за по-достъпни от дестинации като да вземем за пример Цюрих, най-големият град в Швейцария, а доста градове в Източна Европа са идеални за независими пасажери и туристи с раници.

Някои от най-известните дестинации включват Прага – леговище за феновете на книги и Будапеща с нейния изтънчен коледен базар, само че какво ще кажете да излезете от утъпкания път? Ето няколко недооценени, само че живописни източноевропейски града, които заслужават да бъдат на туристическия радар:

  1. Шопрон , Унгария;
  2. Банска Бистрица , Словакия;
  3. Оломоуц , Чехия;
  4. Русе , България;
  5. Сибиу , Румъния;
  6. Бялисток , Полша;
  7. Брест , Беларус.

България, Япония и Египет попадат в ранглиста на Обединеното кралство за 7 най-евтини туристически дестинации за 2024 година

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР