Биляна Гавазова, която бе едно от лицата на сутрешния блок

...
Биляна Гавазова, която бе едно от лицата на сутрешния блок
Коментари Харесай

След като напусна ефира, Гавазова втрещи: Няма да мълча! Ето какво преживях на работа в Кауфланд!

Биляна Гавазова, която бе едно от лицата на утринния блок на bTV, само че взе ненадейно решение да си тръгне от малкия екран, стартира да работи във веригата хранителни магазини „ Кауфланд “ и стана негово лице. Това, което разкри тези дни обаче, потресе всички. Направи го в рубриката, която води в YouTube.
Все още не излиза наяве каква заплата получава Гавазова от „ Кауфланд “, само че сигурно е примамлива поради обстоятелството, че в bTV заплатите на водещите са много високи. И въпреки всичко, вижте какво споделя тя и преценете сами за останалото:
„ - станах за работа в 02:30 ч. през нощта и влязох в обувките на друга професия;
– филетирах риба и не я унищожих;
– научих рецепта, която се готви единствено за минути;
– устоях няколко часа на температура към НУЛА градуса и откровено се възхитих на хората, които го вършат всеки ден. Без камера.. “, показа Гавазова.
Под поста й обаче се изсипаха сериозни мнения: „ Ако ревизираха по този метод рибата, рискуват да си навлечат същинска гражданска война на приема от водачите – няколко десетки камиона и бусове, в очакване, ….няма по какъв начин да се случи. За месото – там пък е по-добре да не се говори… “, гласи един от тях.
„ Еее, друго си е да ставаш в 04:30 часа “, „ Къде има качество в кауфланд, че не мога да се сетя “, се споделя в други.
Според някои даже това видео, което се върти в мрежата в този момент с Гавазова, е малко плашещо, защото на фрагментите се вижда дете, което е набутано като багаж в една от заключващите се кабинки на входа на хипермаркета, написа „ Plovdiv24.bg “, да вземем за пример. Видеото оставя човек да се чуди дали е смешно или да звънне на обществените. Все отново се вижда, че малчуганът не стачкува, а по-скоро се забавлява от цялата обстановка, а това, че яде сладолед, до момента в който е „ задържан “ в багажното, прави по-малка версията, че става въпрос за някакво наказване.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР