БФС има нов директор. Това е Валентин Чакъров, съобщава Gong.bg.

...
БФС има нов директор. Това е Валентин Чакъров, съобщава Gong.bg.
Коментари Харесай

Нов директор в БФС


БФС има нов шеф. Това е Валентин Чакъров, оповестява Gong.bg. Новата служба на Чакъров ще бъде шеф на направление " Първенства и шампионати ". Той ще е с сан на зам. изпълнителен шеф на футболната централа.

До този миг Чакъров бе председатал на ЗС на БФС - София.

Припомняме, че преди няколко дни БФС разгласи, че легендата на Левски - Георги Иванов, поема поста на механически шеф.



Преди всичко желая да посочи положителната работа на районните звена на Българския футболен съюз в последните години. Очевидно е, че федерацията претърпява сериозна промяна по персонална самодейност на президента Борислав Михайлов, като УЕФА има присъединяване във всички процеси. Промените касаят освен централната администрация, само че и структурите по места ", съобщи Чакъров.

Той взе отношение и по скорошните нападки от страна на екипа на Димитър Бербатов към ръководителите на зоналните и регионалните препоръки.

" Като дълготраен ръководител на ЗС София мога да подсигурявам, че всички мои сътрудници работят единствено и само за положителното на клубовете в съответните райони. Това включва освен организационна и материална помощ, само че и отбраняване на ползите на клубовете пред локалните управляващи. Работата на тези хора постоянно остава в сянка, само че те са тези, които действително движат футбола по места. Имено по тази причина считам, че вместо рецензии, те заслужават хвалба и почитание ", сподели още той.

В новата си роля Чакъров ще дава отговор за работата освен на Зоналните и Областните препоръки, само че и на спортно-техническия и новосформирания трансферен отдел на федерацията.

" Смятам да продължа да продължа да оказвам помощ и да вземам решение проблемите на клубовете по места и да пазя техните ползи по отношение на високите стандарти, които самичък постоянно съм си поставял ", добави новият шеф.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР