Безспорно Елвира е сред най-интересните участнички от първия сезон на

...
Безспорно Елвира е сред най-интересните участнички от първия сезон на
Коментари Харесай

Девствената Елвира от Ергенът в откровено интервю

Безспорно Елвира е измежду най-интересните участнички от първия сезон на " Ергенът ". Тя влезе във формата с огромна загадка, която по-късно реше да признае пред останалите девойки и Виктор. Пред камерите Елвира призна, че към момента е девствена. Очакваше се, че бъде подложена на насмешки, само че пък получи доста похвали освен от девойките в предаването, само че и от фенове.

Елвира се оказа сантиментална натура и всеки ден изненадваше Виктор с красиво стихотворение. Нейните стихове видяха бял свят в първата ѝ книга. А наш кореспондент приказва намерено с нея за всичко значимо, което вълнува нейната нежна душа. А тя пък ни изненада с признанието, че след " Ергенът " се е влюбила и има сериозен другар, написа show.blitz.bg. Все още, обаче, не е правила секс. Ето какво показа хубавицата в изявление пред Красимир Красимиров:

- Елвира, какво те подтикна да се запишеш за присъединяване в " Ергенът " и хареса ли ти Виктор като мъж?

- Исках да се пречупя, тъй като съм интровертен вид човек. Исках да направя този преход от дълги години, само че все не ми се получаваше. Тази моя интровертност ми пречеше в университета, след това и при реализацията в работата. Сметнах, че в „ Ергенът” ще изляза от зоната си на комфорт, ще срещна разнообразни хора и това би ми помогнало да направя този преход, да се пречупя.

Голяма част от девойките ми споделиха, че са се записали на кастинг, откакто са видели Виктор на рекламата за „ Ергенът”. Аз не знаех по какъв начин наподобява, когато взех решение да попълня формуляра. Но във формата Виктор ми направи положително усещане. Притеснявах се по какъв начин ще поддържам връзка с него, още повече пред камери, само че се очаровах от неговото поведение и отношение. Осъзнавам, че на него му е било в пъти по-трудно, тъй като се стремеше да обръща внимание на всяка една от нас. Беше угрижен за всички и постоянно разбираше, когато някоя от нас не се усещаше добре. Веднага гледаше да поговори с нея и да я накара да се усмихне. Външният му тип е безукорен, само че съм очарована повече от неговото поведение.

- Май най-трудно ти беше да признаеш пред девойките и Виктор, че към момента си девствена...

- Най-трудният и най-емоционалният миг беше това да призная тази своя загадка. Това е прекомерно персонална тематика. Не съм го споделяла с приятелки, бях запазила за себе си тази детайлност. Страхувах се, че в случай че се разбере, ще бъда обект на насмешки. Във формата се повдигна тази тематика, нямаше по какъв начин да излъжа и да си измисля някакъв първи път. Казах си истината, това бях аз, напълно изключила за камерите към нас.

- Нали знаеш, че доста от феновете не повярваха на думите ти и считат, че приказваш тези неща по сюжет...

- Да, получих доста такива известия, в които ме питаха дали това е истина или просто сюжети. Вярвам, че хората са го усетили. За такова нещо няма по какъв начин да излъжеш. Емоцията се видя, както и методът, по който се почувствах. Ако можех толкоз добре да играя, в този момент нямаше да работя като фешън съветник, а да съм в НАТФИЗ и да върша най-хубавите филми по България и дори по света. (смее се)

- За по кое време се пазиш и по какъв начин си представяш първия път?

- Няма съответен миг, който си представям. Трябва да го усетя, до момента не съм го почувствала. Винаги в живота работя по този метод и до момента не съм бъркала в изборите си. Вярвам, че ще пристигна този миг и ще се случи и това.

- Имала ли си гаджета, които са се плашили от този факт?

- Имала съм другар, само че не го е плашело това. През по-голямата част от времето нашата връзка беше от разстояние. Отскоро си имам нов другар, само че той не се опасява. Разбира ме и желае да се усещам аз подготвена и тогава да го създадем. Когато един човек държи на теб, няма по какъв начин да не те разбере за такова нещо. От няколко месеца си имам другар, поддържа ме и в никакъв случай не ми е оказвал напън.

- След формата появиха ли се повече ухажори около теб?

- Да, появиха се, само че към този момент съм във връзка. Но би трябвало да ти призная, че се появиха доста хора, които споделят с мен, че също са девствени. Притеснявах се, че признанието ми ще се одобри отрицателно и даже обмислях да си изтрия профила в Инстаграм, с цел да не могат да ми пишат хора. Аз съм сензитивна и тези неща ми въздействат. Но след излъчването получих доста известия, възхищаваха ми се за смелостта и ценностната система. Страшно доста девойки и момчета ми писаха, че те също не са усетили още този миг. В мен са видели човек, който ги кара да не се срамят. Стана ми благо и се зарадвах, че съм го признала обществено и дадох храброст и на други.

- Във всеки епизод изненадваше Виктор с красиво стихотворение, което сама си написала. Тези текстове ли си присъединила в първата си стихосбирка?

- Тези стихове са включени, както и още други. Това е стихосбирка, само че малко по-разчупена – след всяко стихче има въпрос към читателя, обвързван с подтекста на самия стих. Има едно стихотворение „ Обичай се”, което ми е обичано и в действителност в този живот осъзнах, че човек би трябвало да обича себе си и да се приема. Искам да накарам хората да се обичат, да бъдат по-уверени.

- Успя ли да завържеш другарства с някоя от останалите участнички? На коя стискаш палци за край?

- Завързах много другарства. Виждам се с всички! Щастлива съм, че съумях да намеря път към всяка една и че не съм оставила неприятни усеща в нита една. Момичетата ме поддържат, даже пристигнаха на премиерата на книгата. Очарова съм от тяхната постъпка и след „ Ергенът” не престават да ме търсят.

- На коя от тях стискаш палци да победи?

- Всяка една си има лични качества и заложби. Няма по какъв начин да избера една... Може би Марта и Деница са дамите, които виждам до Виктор. Те са спокойни и уравновесени дами и в този момент като виждам в профил на екран мога да преценява, че Виктор има благосклонности към тях и се усеща се спокоен и добре. Те двете му внасят това успокоение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР