Безспорно е твърдението, че успехът се крие в непрестанното надграждане.

...
Безспорно е твърдението, че успехът се крие в непрестанното надграждане.
Коментари Харесай

Архитектурно-строителна седмица на пълни обороти стартира на 30 март

Безспорно е изказванието, че триумфът се крие в непрестанното надграждане. Максимата е водеща за уредниците на ревю Архитектурно-строителна седмица, които се приготвят за тазгодишното издание онлайн. И е повече от ясно, че строителният отрасъл ще бъде очевидец на надграден професионален бизнес формат, включващ АТЕСТ Експо в симбиоза с ЕКСПОМЕБЕЛ. В идващите редове научаваме повече за строителното ревю на България.

следва от 30 март до 2 април. Определяно като „ барометър на строителния бранш “, ревюто за 22-ри път дава неповторима екосистема в Интер Експо Център. Професионалната платформа за развиване на бизнеса и показване на нововъведенията в бранша в интернационална среда няма аналог в България. „ Висока е спомагателната стойност на професионалните събития в съпътстващата стратегия “, разясняват от сектора.

Миналогодишното издание потвърди безапелационната нужда от контакта онлайн. Сега още веднъж на 14 000 кв.м. в изложбени зали и на открити площи профилираното ревю ще даде опция за персонална среща на производители, снабдители, дистрибутори, клиенти, иноватори и браншовите организации. Всички те ще открият новостите в доста сфери като: „ Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, “Строителнo съоръжение и машинизация “, „ Вертикално обмисляне и ландшафт “, „ Индустриално строителство и съоръжение “, „ Сградна автоматизация”, “ОВиК”, “Smart системи”.

За първи път – АТЕСТ Експо

Надграждането и развиването на формата са съществени цели за уредниците на Архитектурно-строителна седмица. Този блян уголемява ревюто с представянето на АТЕСТ Експо. Благодарение на Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ), на над 6000 кв.м. присъстващите ще се срещнат с най-новите оферти при едрата строителна техника и строителна машинизация.

Инвестиране и обезпечаване

„ При развиването на концепцията се водим постоянно от спецификите в сектора и динамичността на процесите “, разясняват уредниците. Строителството във всичките му аспекти е съпроводено от кредитиране, вложения и обезпечаване. За оптималната изгода на бизнеса, на тези три основни инструмента ще бъде отдадена цяла обособена секция от ревюто.

Три изложби под един покрив

Заедно с Архитектурно-строителна седмица и АТЕСТ Експо, в същия интервал ще се организира и ревю ЕКСПОМЕБЕЛ. Изложението, отдадено на мебелната индустрия, интериорния дизайн и обзавеждането, по един логически метод затваря кръга на процесите в екосистемата, свързани с построяването на постройките и оборудванията и тяхното завършване.

Безспорно през всичките 21 издания до момента, Архитектурно-строителна седмица потвърди устойчивия си темперамент и значение като професионална платформа за бранша. Последните години следват и още една наклонност – към непрестанно концептуално надграждане, което трансформира ревюто във все по-атрактивен, първокласен и нужен формат както за българските, по този начин и за задграничните участници и гости. Затова, с интерес чакаме датите от 30 март до 2 април.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР