Безспорно е една от най-стилните млади актриси, особено по отношение

...
Безспорно е една от най-стилните млади актриси, особено по отношение
Коментари Харесай

5 неща, които харесахме от стила на Ру, героинята на Зендая в „Еуфория“

Безспорно е една от най-стилните млади актриси, изключително във връзка с появите й на аления килим (но и не само). Няма по какъв начин да не отбележим винтидж роклята на Valentino, с която неотдавна се появи на премиерата на втори сезон на. Рокля, с която през 1992 година е дефирила супермоделът Линда Еванджелиста. В самия сериал, който сега следим в стрийминг платформата, обаче нейната героиня Ру е много надалеч от този искра. Нейните облекла са спортни, небрежни и в цялостен контрастност с Y2K стила на Каси и Мади, и въпреки всичко можем умерено да заявим, че е най-добре облеченото момиче в сезона.
               

Дизайнерката по костюмите на „ Еуфория “ Хайди Бивънс споделя през Interview Magazine, че е подсилила нейния облик благодарение на доста second hand находки, като в първия епизод на празненството за Нова година Ру е облечена с винтидж яке на и винтидж панталон на Roberto Cavalli.

Свободни скейтърски тениски, обемни суитшърти (няма по какъв начин да не помните оня в бордо, с който Ру не се разделяше в първи сезон) и, несъмнено, класическите кецове Converse са другите неща, с които се откроява комфортния, функционален и все пак малко тъмен стайлинг на героинята на Зендая. Точно с това обаче той й оказва помощ да отдели Ру от останалите и в това време не лишава изцяло вниманието от това, през което минава това подвластно момиче, което продължава да бъде по-подвластно на опиянението, в сравнение с даже на любовта си към Джулс.
               

Самата Хайди Бивънс споделя, че във втория сезон е избрала костюмите по този начин, че да бъдат 100% правдоподобни, само че в това време сме подготвени да забележим изненади от нея, тъй като още в първата част на „ Еуфoрия “ видяхме много храброст от нейна страна. Особено при Джулс и нейните аниме визии, както и BDSM аксесоарите при стила на Кат.

„ Мисля, че този сезон е доста по-мрачен. Той се задълбочава още повече в действителността на героите и техните прекарвания. Винаги сме се тормозили по какъв начин ще се схване и наложи „ Еуфория “ като метод на живот, да не стане прекомерно блестящ. Зендая един път ми сподели: „ Има две версии на „ Еуфория “ - тази на TikTok и същинската история, която доближава доста по-дълбоко. “ Част от мотивацията зад сюжетната линия този сезон беше да се задълбочим в историята и да се отдалечим от някои от версиите в обществените медии на това, в което сериалът се превръщаше “, споделя още Бивънс.

А до момента в който чакаме следващия нов епизод по HBO GO, ви предлагаме няколко шопинг находки в галерията ни, въодушевени от стила на Ру.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР