Безкрайната сага между Мария и Миро вече става досадна и

...
Безкрайната сага между Мария и Миро вече става досадна и
Коментари Харесай

Съседи на Мария разкриха: Тя провокира скандалите, нетърпима е! Може да е 40 кила, но посяга на Миро

Безкрайната сага сред Мария и Миро към този момент става досадна и съвсем никой не се интересува от техните събирания и раздели, само че взехме решение да ви осведомяваме, че след следващите конфликти двамата още веднъж са дружно. Семейство Отварачкови непрекъснато се карат и сдобряват. Причините за неразбирателствата им са доста, само че в естеството си са финансови. А близки до двойката издадоха пред „ Уикенд ”, че Мария предизвикала огромна част от свадите.
„ Тя протяга ръка на Миро. Преди удряше и Христиан Гущеров. Може да е 40 кила, само че е с пикантен темперамент и изкарва от равновесие мъжете си. Само на първия си брачен партньор не е посягала, само че пък той не спираше да й поставя рога и най-после я заряза. Мария е нетърпима. Миро от време на време не се прибира с дни в къщата, където живеят – сякаш отсъствал по бизнес ” – издават съседи на фамилията.
Приятелите на Миро Дзвера го разказват като мил човек, само че извънредно ревностен. Мария знаела тази му уязвимост и постоянно го предизвикала, като правела подмятания, че ще му постави рога. Това изкарвало от равновесие мъжагата, който незабавно скачал да й затваря устата с плесници. Заралийката знаела, че не е светица, и е предизвикала немалка част от свадите и багра, поради това и си мълчала за шамарите, които яде. Преди няколко седмици Мария изтри всичките общи фотоси с Миро от профилите си в обществените мрежи, с което даде да се разбере, че сред двамата има проблем, и то сериозен.
Нещо повече – тогава тя отхвърли и всевъзможен коментар за възможната разлъка. Към днешна дата обаче от това като че ли няма и диря. Двамата още веднъж живеят под общ покрив, само че докога никой към този момент не смее и да предвижда. Засега се знае, че празниците възнамеряват да изкарат дружно на някоя първокласна дестинация. Изпълнителката прости към този момент за рекордния 7-и път на Мирослав за едвам 2 години брак.
От няколко дни сексапилното миньонче не стопира да залива обществените мрежи и с фрагменти от ултраскъпото си ново возило, което очевидно Миро й е подарил неотдавна, с цел да му елементарни. Самият той пък се движи из София с съвременен „ Мерцедес ”. Отскоро Дзвера съпровожда Мария и по участия, като следял от самото начало какви ги прави половинката му на сцената. Любопитна детайлност е, че малко преди да се скарат още веднъж, Мария изхвърли брачната си халка, само че пък публично отдръпна жалбата против мъжа си за следващия побой над нея напролет, приключи и бракоразводно дело в Районен съд – Костинброд.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР