Бездарният певец Жоро стана за смях на Лайфстайл наградите, които

...
Бездарният певец Жоро стана за смях на Лайфстайл наградите, които
Коментари Харесай

Падение! Самозванeц Зачеркна Топ Моделите На България

Бездарният артист Жоро стана за смях на Лайфстайл премиите, които се организираха през вчерашния ден вечерта в столична дискотека. Сред номинираните във всички категории той е най-неизвестен, само че пък единствен си взе 2 статуетки. Как ли?

Незнайно за какво той получи номинация и в категория „Модел на годината“. Всички пък останаха втрещени, когато той се качи на сцената, с цел да получи второто си отличие. Останалите номинирани ядосани, че ги е прецакал дилетант, не се появиха на събитието.

Сред тях бяха топ моделите Благомир Мастагарков, Ивел Йорданов, Томас Нацидис. Първият стана извънредно известен след присъединяване си във видеото към песента „#МамаУраган“ и фотосесии за западни издания.

В последните седмици стана ясно, че всяка една премия коства 1000 лв.. Останалите номинирани постоянно са споделяли в изявленията, че от моделство няма по какъв начин да се устоя човек.

„Това е безумство, ние влагаме всеки ден в себе си, пазим режими, лишаваме ме се от толкоз доста неща, с цел да изглеждаме добре и да успеем, а най-после някакъв клоун се появява и ти взима отличието“, съобщи пред Secret.bg един от зачеркнатите номинирани.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР