Лъскав и мощен джип кара Натали Трифонова, видяха папараците на

...
Лъскав и мощен джип кара Натали Трифонова, видяха папараците на
Коментари Харесай

Натали Трифонова си купи джип с хонорара от “Денсинг старс”

Лъскав и мощен джип кара Натали Трифонова, видяха папараците на „ Ретро “.

Красивата синоптичка прикова всички погледи към себе си с изискания си усет, само че този път с новия си автомобил – БМВ Х5, на стойност близо 150 000 лева

Звездата от „ Денсинг старс “ Трифонова бе видяна да кара черния си джип из софийските улици. Засега не излиза наяве по какъв начин хубавицата се е сдобила с първокласната кола, която обезпечава непостижим комфорт и сигурност както за водача, по този начин и за пасажерите.

Освен това синоптичката и телевизионна водеща още веднъж сподели жанр със своето елегантно облекло, като даже за секунда не смъкна слънчевите си очила. Интересно е, че папараците ни уловиха Трифонова да стопира по средата на пътя. Причината за това е жена, с която се прегръща и приказва известно време.

Натали Трифонова напълно е спуснала завесата за своя персонален живот и не разкрива съвсем нищо за себе си в медийното пространство.

Само преди година русокоската се изфука в обществените мрежи със скъпо диамантено колие в композиция с обеци. Тогава мрежата завря от похвали, само че още веднъж не стана ясно от кого са красивите бижута.

Според клюки дългокраката Натали крие връзка с многократния ни първенец по мотоциклетизъм Мартин Чой. Сексапилната русокоска и 40-годишният играч се срещат в ефир, където тя е водеща, през януари 2023 година, когато той ѝ е на посетители. По непотвърдена информация фенът на високите скорости се свързва с русокоската в обществените мрежи и любовта им пламва. 
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР