Без всички трофеи остана най-именитата италианска тенисистка Роберта Винчи. Тя

...
Без всички трофеи остана най-именитата италианска тенисистка Роберта Винчи. Тя
Коментари Харесай

Откраднаха всички трофеи на Роберта Винчи

Без всички титли остана най-именитата италианска тенисистка Роберта Винчи. Тя се оплака в Туитър, че е била посетена от крадци.

" Обичайно в никакъв случай не приказвам за персоналния си живот, а единствено за спорта, само че ще направя изключение ", написа Винчи, " Преди няколко дни в дома ми в  Таранто е нахлула група крадци.

Сред откраднатите неща има такива, които нямат материална стойност персонално за мен, а несравнима прочувствена. Това са трофеите, които съм спечелила през кариерата ", добави Винчи.

" От времето, когато взех за първи път ракетата, аз работих неуморно за реализиране на задачите си. Тези оценки, въпреки и да са знаци, ми припомнят за всеки ден на корта ".

Винчи е извънредно сполучлива на двойки, като е печелила безусловно всички шампионати от Големия шлем. С сътрудник има още 25 трофея от WTA, само че не е неприятна и на сингъл с 10 трофеи.

В момента е 37-а в ранглистата, като най-предното й класиране  е от предходната година - седмо. Помним я и от шампионата в София през 2012 година. Тогава италианката загуби полуфинала от бъдещата шампионка Надя Петрова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР