Модернизацията на коловозите в Централна гара-София започна едва преди няколко

...
Модернизацията на коловозите в Централна гара-София започна едва преди няколко
Коментари Харесай

Хаос и закъснения заради ремонта на Централна гара - София: Ще се подобри ли организацията на жп транспорта?

Модернизацията на коловозите в Централна гара-София стартира едвам преди няколко дни, а хора, употребяващи железницата към този момент споделят за невъобразим безпорядък поради ремонта. Според пътуващите до през вчерашния ден на осведомителните табла не е имало никаква информация нито за ремонта, нито за анулирани или закъсняващи влакове.

От през днешния ден обаче БДЖ вкарва ново разписание, в опит да усъвършенства организацията и казуса с пътуванията в Северна България. Дали направените измененията ще бъдат достаъчни и навременни ли са?

Тази заран пасажер взема решение да си вземе билет за трен в 07:35 ч., който пътува за Враца. Мъжът схванал чак на касата, че този вкак по разписание е отмнен и ще би трябвало да изчака идващия. Пред bTV мъжът споделя, че получил информацията " на шанс ”. " Цяла седмица няма смяна. На таблото начело няма информация за влаковете. Пълна лудница и миш-маш е всичко ", споделя несгодите с пътуванията си мъжът от Враца.

Отново пред bTV Тодор Петров, шеф на ръководство на влаковете и гаровата активност - София, споделя, че цялостната информация е налична на уеб страницата на БДЖ, както и на таблата вътре в гарата. " Подменените сформира на пет от влаковете, които влизат и отпътуват от Централна гара, към този момент облекчиха придвижването. Не се постанова маневрирането и спомагателни откачване на локомотив, окачане на нов от другата страна, тъй че доста по-бързо става след промяната ”.

Петров споделя, че единствено за през днешния ден има анулирани влакове от София до Мездра и от Мездра до София.

Той добави, че е почнал ремонт на идващите седем коловоза, като пет са върнати в употреба от изпълнителя за източно и южно направление. И добави, че ремонтът ще продължи към 15 месеца и прикани пътуващите за самообладание.

" В последна сметка всичко ще се оправи ”, споделиха от гарата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР