Опасно дърво е премахнато от центъра на Варна – по

...
Опасно дърво е премахнато от центъра на Варна – по
Коментари Харесай

Какво се случва в центъра на Варна?

Опасно дърво е отстранено от центъра на Варна – по бул. " Сливница “ – пред хотел " Черно море “, видя кореспондент на Varna24.bg . Паралелно с това разграничителните цветни пространства се приготвят за зацветяване. Това е част от подготовката на Варна за новия туристически летен сезон. Преди дни стана ясно, че кметът Коцев е разпоредил нова идея за зацветяването на града - вместо едногодишни растения, да се засажда многогодишна растителност и декоративни треви. Той е сложил новото условие на среща с компанията, която поддържа зелените площи към пл. " Независимост “, до постройката на Община Варна и разграничителните линии на централните булеварди " Мария Луиза “, " Княз Борис I “, част от " Владислав Варненчик “.

Пред постройката на Община Варна ще бъдат възобновени досегашните живи плетове от типа лигуструм. Обсъжда се и опцията в част от зелените площи да се засадят нови типове шубраци: кълбовидна фотиния, калина, жасмин и други

На бул. " Княз Борис I “ в съществуващите цветни площи ще бъдат засадени разнообразни перенни и тревисти типове, рози и обичайните кани.

Предстои компанията, която прави представителното зацветяване, да показа визия за новите типове растения, които биха могли да бъдат засадени на разнообразни места в града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР