Без угризения пускаме сол в раната на филм мейкърите: Във

...
Без угризения пускаме сол в раната на филм мейкърите: Във
Коментари Харесай

Кино недомислици

Без скрупули пускаме сол в раната на филм мейкърите:

Във всеки филм героите постоянно паркират пред постройката, в която отиват. В днешно време е по-вероятно да повярваме в пътешестване през времето или в съществуването на извънземни, в сравнение с в съществуването на свободни парко места денем в центъра на Ню Йорк.

 

 „ Бонд. Джеймс Бонд. “ Това е обичаната имитация на сътрудник 007. Стига бе! Кой супер разузнавач разкрива името си?

 

Океанът е много бездънен и не може да пускаш котва където ти скимне.

 

В „ Ледена ера 3 “ забелязахме, че мамутът Мани скочи от една канара на друга. С което сподели, че за разлика от белите, мамутите могат да скачат.

 

В „ Странният случай с Бенджамин Бътън “ по този начин и никой не се зачуди за какво този човек пораства отзад-напред. Ми да го бяха  завели на доктор!

 

 В „ Последният самурай “ Том Круз прекара едвам няколко месеца, изучавайки бойното изкуство на самураите, след което стана най-хубавият войник в селото. Ай сиктир бе!

 

Във всички филми за Тарзан дивакът постоянно е с безпрепятствено обръсната брада. Да не би в джунглата да има самобръсначки?

 

Ако в български филм героите не псуват като хамали, значи не са съумели да реализират реален разговор.

 

В „ Снежанка и ловецът “ огледалцето сподели, че Кристен Стюарт е по-красива от Чарлийз Терон. С това сподели, че огледалата не схващат нищо от дами.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР