Без охрана се движи из София Линда Петкова, видяха бдителните

...
Без охрана се движи из София Линда Петкова, видяха бдителните
Коментари Харесай

Съпругата на премиера Линда обикаля София без охрана

Без защита се движи из София Линда Петкова, видяха бдителните папараци на " България Днес ". Премиершата очевидно не се опасява от нищо, макар че мъжът й Кирил Петков си навлече омразата на мнозина, в това число и на Русия, с последните си дейности.

Като същинска стопанка Линда взе от химическо почистване ризите на брачна половинка си и сама ги занесе у дома в компанията на междинната си щерка Ема.

За излизането си красивата топсладкарка бе избрала черна дантела в композиция с летни чехли, а към този момент 15-годишната й наследница бе в розов потник и пола с динен десен. Майка и щерка се движеха без защита и необезпокоявани от никого.

Във очевидно положително въодушевление, двете с усмивка хвърлиха око на минипалачинките и сладоледа на витрината до входа на кооперацията им, само че не се изкушиха да влязат вътре. Дъщерята Ема от много време не се храни с " фаст фууд " храни, защото има диабет и яде главно ястията на майка си. Само преди ден младата госпожица отпразнува своя 15-и рожден ден с големи надуваеми числа 1 и 5, безглутенова торта и непретенциозно празненство, стана ясно от изявления в нета на околните й.

Според майка й Линда Ема и двете й сестри не си " дават доста напън " с чистенето, само че с всичко останало се оправят съвършено.

" Всички сме шефове у дома, ние сме демократично семейство. Но като се замисля, началник съм по-скоро аз, тъй като аз съм основният вкъщи. Движа съвсем всичко и се пробвам да съм добра на всички места, нямам помощничка ", сподели в единственото си изявление Линда Макензи.

Видимо премиершата намира време за всичко, плюс за игра с котката Саманта, която усилва численото преимущество на дамите у дома. Линда постоянно разгласява в инстаграма си фотоси на домашната фаворитка и двете девойки, с които живее, защото третото учи в чужбина.

Ема е втората щерка на премиера, а неотдавна стана и основно настоящо лице в скандал с ударната защита на баща си в Американския лицей в столицата. Момиченцето бе част от празненство в образователното заведение във връзка мюзикъла " Котки ", където родителите й дойдоха с лъскава лимузина, а защитата на премиера шашна родители и деца, присъстващи на тържеството. Тийнейджърката Ема обаче няма нищо общо с надутите и капризни деца на властта и е скромна отличничка.

Тя не мечтае за силикон и даже не се гримира, хвалят я приятелките й. " Мама е най-големият ми приятел, а баща може да е доста хладнокръвен, когато се наложи ", споделя с околните си Ема Петкова.

Източник:
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР