БЕЗ МАЙТАП Във връзка с решение на ЦИК №2064-НС от

...
БЕЗ МАЙТАП Във връзка с решение на ЦИК №2064-НС от
Коментари Харесай

Бимбалов: ЦИК забрани да се използват държавни коли за агитация. Борисов слиза от джипа

БЕЗ МАЙТАП
Във връзка с решение на ЦИК №2064-НС от 16 февруари 2021 (в частност точка 15.7), което категорично не разрешава потреблението на държавни транспортни средства за предизборна пропаганда, уведомяваме следното:

От 05.03.2021 до 03.04.2021 министър председателят ще слезе от държавния високопроходим автомобил и ще ръководи България от автомобила на зам-министър Нанков.
По мотив на някои медийни спекулации, че господин Нанков имал Audi А8 сме длъжни да заявим, че това НЕ Е ВЯРНО.

Аудито е благосъстоятелност на „ ВИК Варна “, само че те не желаят да си го цапат с кални ботуши и принадлежности. Затова го дадоха чартърен на зам-министъра. Но той НЯМА да транспортира министър-председателя с този автомобил (не да не го цапа, а тъй като и този автомобил е държавен).

Както изрядно е регистрирано в годишната му декларация от 2018 година - персоналният автомобил на господин Нанков е непретенциозен, с марка Citroen.

Нека пожелаем на господата Нанков и Борисов безаварийно пътешестване по изрязаните като с божествена ножица в грубата българска земя автомагистрали.

Ако в горепосочения интервал въпреки всичко забележите премиерското тяло да обикаля страната и да прави дежурната си пропаганда с държавния джип – апелирам навреме да уведомите ЦИК на следните контакти:
02/939 37 19
mail: [email protected]
От Почти Инициативен Комитет

Радослав Бимбалов / Facebook
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР