Без жените, ние, мъжете, щяхме да сме рядкост, голяма рядкост,

...
Без жените, ние, мъжете, щяхме да сме рядкост, голяма рядкост,
Коментари Харесай

Паргов към жените-социалистки: Поклон пред Вас!

Без дамите, ние, мъжете, щяхме да сме необичайност, огромна необичайност, цитира Марк Твен водачът на Българска социалистическа партия София, който беше посетител на на VI Отчетно-изборна конференция на Обединението на жените-социалистки в партията. Лидерът на столичните социалисти и член на Изпълнителното бюро на Народно събрание на Българска социалистическа партия Калоян Паргов благодари на жените-социалистки и за поддръжката, и за рецензиите през последните 4 години. " Не зная дали инцидентно е определена датата 26-ти юли за провеждането на този значим конгрес. Днес е лятната Света Петка, която е настойничка на дома и фамилията. А аз имам достойнството и удоволствието да гостувам на близо 200 покровителки на дома и фамилията през днешния ден. Поклон пред Вас, обърна се Калоян Паргов към жените-социалистки. - С тази покана ми оказвате голяма чест и в това време е отговорност и терзание за мен да застана пред Вас. Не е елементарно да се приказва пред толкоз доста дами, които са водачи - всяка в своята област, а в това време и в партията ни ".

Свършихте доста работа през последните 4 години, които отчитате през днешния ден на тази конференция. Това време беше бурно и динамично, изпълнено с доста страсти. И постигнатите триумфи на Българска социалистическа партия във всички сфери бяха с дейното присъединяване и на жените-социалистки. Или в случай че мога да преразказвам Марк Твен и да призная - триумфите на нас, мъжете, в политиката, щяха да бъдат необичайност в този интервал, в случай че не бяха дамите ", сподели Калоян Паргов. Той особено благодари на жените-социалистки от софийската организация за интензивността им. " През последните 4 години работиха доста за разнообразни дела, проведоха семинари, взаимно и с жените-социалистки от Монтана и Смолян. Имаха дейна позиция и бяха измежду най-големите ми критици, означи той. - Зная какъв брой скъпа е искреността им. Заедно ще продължим да печелим борби и отсега нататък. Тук желая да благодаря и на създателя и доскорошен закрепостен ръководител на Обединението на жените-социалистки Катя Николова, която по своя воля реши да не взе участие в надпреварата за нов мандат. За мен, за Градската организация, за социалистите в София е чест и благополучие, че имаме шанса да работим дружно и да се учим от богатия й опит ".

Калоян Паргов пожела на жените-социалистки да бъдат положителни, целеустремени, непримирими към неправдите и да продължат все по този начин безрезервно да се борят против неравенствата в света, в който живеем. " За страдание тези неравенства и проблемите, които провокират, ще стават все по-големи, сподели той. - Затова е толкоз значимо дамите да продължат дейната си работа и да демонстрират взаимност. За да не бъдем ние, мъжете, " необичайност ", за която приказва Марк Твен ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР