Бетси Аяла от Хюстън, Тексас, стана по тежка с 30

...
Бетси Аяла от Хюстън, Тексас, стана по тежка с 30
Коментари Харесай

Бетси чу съпруга си да се обажда на любовница, която я нарече "тлъста крава" и сега благославя изневярата му!

Бетси Аяла от Хюстън, Тексас, стана по тежка с 30 кг през 2013 година Шест месеца по-късно тя разкрила, че брачният партньор й има държанка и намира известията й, в които тя я назовава с подигравателни имена за тежестта ѝ.

Съпругът и любовницата му назовават Бетси " тлъста крава "! Но тя не изпадна в обезсърчение заради това, а взема решение да направи нещо. Тя желае поддръжка от сестра си и заменя шоколада със зеленчуци, стартира да се упражнява. Днес, с по-малко от 45 кг, тя има вяра, че прелюбодейството на брачна половинка й е благословение за нея!

- Тогава бях изгубена. Не знаех какво да върша със себе си. Бях 118 кг и със шест месечно бебе.

Сега почтено мисля, че неговата невярност е благословение, тъй като в случай че не го беше направил, щях да остана по този начин вечно. Сега имам втори късмет, нов старт. Реших, че щерка ми би трябвало да се гордее с майка си и да й бъде образец ", споделя 34-годишната Бетси, маркетингов управител.



- Когато бях с малко дете, бях в действителност в сложна обстановка, бях в меланхолия и получих 30 кг. През септември започнах с диета, а към Коледа научих, че брачният партньор ми има връзка с колежка. Бях с него от 17 години и аз в действителност бях отдадена на него.

Във Фейсбук открих известия, които бяха изпратени и ме назоваха лой крава. Аз в действителност бях съкрушена. Животът ми се срина. Винаги ми е казвал, че наподобявам добре и ме насърчаваше да хапвам бърза храна, а той мислел иначе. Сякаш желаех да наподобявам по този начин!

Бетси стартира със здравословна храна и извършения в салона за 6 дни в седмицата. Тя се развежда с погрешния си брачен партньор и споделя, че е щастлива, написа " Дейли мейл ".


- Аз съм нов човек. Положителен и благополучен. Никога преди не съм била удовлетворена. Сега с някогашния ми брачен партньор сме даже в положителни връзки. Разбрах, че това, което направих, не беше за мен, а поради него. Дългият ми път ми оказа помощ да схвана това ", споделя Бетси.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР