Беше изключително нагло присъствието на госпожа Митрофанова на честванията за

...
Беше изключително нагло присъствието на госпожа Митрофанова на честванията за
Коментари Харесай

Бабикян: Появата на Митрофанова на 6 септември беше наглост

„ Беше извънредно безочливо наличието на госпожа Митрофанова на честванията за 6 септември, защото даже Високата врата е била по-благосклонна към акта на Съединението, спрямо Александър III. На този декор, да участва съветският дипломат ми се коства, че е насмешка с достолепието на българите ”. Това разяснява Арман Бабикян, анализатор и политически пиар, в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Нидал Алгафари, политически пиар, сподели, че прави усещане, че от всичките посланици единственият, който е зад тила на президента на Република България, е посланичката на Русия. „ Освен това, всички са облечени в тъмни костюми като се изключи вицепрезидента Илияна Йотова. Единственият, облечен в бяло, е госпожа Митрофанова. Посланието е, че Русия няма да си остави магаретата в калта и желае да покаже, че те стоят зад господин Радев, без значение дали той е с тях или не е с тях ”, сподели той.

„ На 3 март дипломат Митрофанова не беше на Шипка. Тя отиде на 2 март сама с защитата си, тъй като беше наясно, че на другия ден група имбецили ще обстрелват със снежни топки ръководителя на Народното събрание и президента на републиката ”, счита Бабикян.

Според Алгафари, връзките с Русия са разграничителна линия в момента- в България, в Европа, в света. „ Това ще бъде едно от главните неща, които ще се приказват по време на акцията. Смятам, че няма да повлияе изключително, тъй като хората към този момент са се определили кой е за Русия и кой е срещу ”, уточни той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР