Беше доста емоционално. Радвам се, че толкова много хора ме

...
Беше доста емоционално. Радвам се, че толкова много хора ме
Коментари Харесай

Йоргачевич: Любовта ми към този клуб е безгранична

Беше много прочувствено. Радвам се, че толкоз доста хора ме изпратиха. Това съобщи Боян Йоргачевич, откакто постави край освен на престоя си в Левски, само че и на спортната си кариера изобщо.

 Левски и Лудогорец не се победиха на стадион
С джобче горещи картони и орлов взор: Рефер №1 опорочи Мача на сезона в Първа лига! (ВИДЕО)

Екшънът беше цялостен, Йоргачевич изпратен като крал

" Много ми е жалост, че напущам тима, който ми е на сърце и с който се свързах до живот. Няма по какъв начин да знаеш авансово, че ще стане по този начин, че ще заобичаш по този начин мощно един клуб. Но се случи. Дойдох в най-големия тим на Балканите.

Случиха се доста хубави неща. Изиграх над 80 мача. Всеки един ми е доста безценен и съм натрупал хубави моменти с публиката. Само трофеите ми липсваха, с цел да е цялостно щастието. Господ по този начин е отредил - да бъде без купа.



Най-щастливият ми миг в Левски е, че децата ми ще знаят, че съм бил част от този тим. Това, че Левски ще ми е последният клуб, е жест към почитателите.

През цялата си кариера имах шалове към врата и на вратата. Това си ми беше мой обред - да имам шал на тима, който ми дава самун, а също и шише със светена вода в мрежата. Чрез този жест показвах почит освен към почитателите, само че и към клуба, който дава хляба на моето семейство.

Искам да науча своя наследник, имам и три девойки, че съм играл за един доста огромен тим. Нещо свято за Балканите. От Охрид до Черно море се знае за него. Това е нещо доста ярко - това е Левски.

Тук си оставям сърцето. Докато има хора на земята, ще е жив и Левски ", сподели Йоргачевич.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР