Берое ще смени курса за новия сезон, пише Тема Спорт.

...
Берое ще смени курса за новия сезон, пише Тема Спорт.
Коментари Харесай

Берое ще разчита основно на българи от новия сезон

Берое ще смени курса за новия сезон, написа " Тема Спорт ".

Заралии ще разчитат главно на български играчи, като се откажат от огромен брой от чужденците.

На много от тях им изтичат договорите след края на сезона и надали ще бъдат продължени. Над 10 са играчите, които имат договори с Берое до юни, след което стават свободни сътрудници.

Единствените преподписали на този стадий са Иван Минчев и Александър Цветков. Подобен ход на побългаряване преди година предприе Арда и се видя, че това донесе триумфи на кърджалийци, които гонят тройката и са на край за купата.

За задачата в Стара Загора към този момент са почнали дейности по връщането на свои футболисти, които са във Втора и Трета лига.

От Янтра Габрово ще бъдат отзовани вратарят Иван Гошев и Стоян Иванов. От Черноморец Бургас ще се върне Валентин Иванов.

Спортният шеф Валентин Грудев към този момент призна за подписан прелиминарен контракт с капитана на Царско село Реян Даскалов. Наскоро от Локомотив София бе притеглен някогашният юношески национал Илиян Стефанов.

Възможно е под Аязмото да настъпят и по-радикални промени, като всичко зависи от спонсора на клуба. Не е изключено краткотрайният треньорски екип, който бе разгласен - Петър Колев, Ивко Ганчев и Слави Жеков, да остане и за непрекъснато.

Всичко зависи от резултатите, които ще реализиран до лятото, до когато сигурно ще водят Берое. В щаба остава и кондиционният експерт Пламен Липенски.
 Берое ще опита да спре неприятната серия против Монтана
Берое ще опита да спре неприятната серия против Монтана

Днес заралии ще бъдат водени от Петър Колев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР