Бермудският триъгълник продължава за смайва учените и упорито за крие

...
Бермудският триъгълник продължава за смайва учените и упорито за крие
Коментари Харесай

Стъклени пирамиди лежат на дъното на Бермудския триъгълник

Бермудският триъгълник продължава за смайва учените и настойчиво за крие тайните си. Едно от последните смайващи открития на учените е, че на дъното на така наречен Бермудски триъгълник се намират две великански подводни пирамиди.

Сензационното изобретение е направено вследствие на дългогодишно изследване на океанографа Майер Ферлаг, която показа откритието си по време на научна конференция във Флорида, Съединени американски щати.

Още повече въпроси повдига фактът, че откритите на дъното на Бермудския триъгълник пирамиди са стъклени.

Стъклените пирамиди се намират на към 2000 метра под повърхността на океана. Те са локализирани благодарение на сонар, само че за жалост скоро след откритието военните са прекратили изследователската активност в региона.

Авторът на откритието Майер счита, че двете стъклени пирамиди са направени благодарение на непозната за човечеството технология. Нещо повече – те са причина за всички регистрирани в региона аномалии, като изгубването на кораби и самолети, които остават необяснени до ден-днешен.

Остава отворен въпросът по какъв начин са били направени тези пирамиди. Учените повдигат и други забавни въпроси, като имат ли отвор отнякъде, който да служи като врата, имат енергийно поле.

Тези въпроси обаче мъчно ще намерят отговор след наложената от военните възбрана за проучване в региона.

 Бермудски триъгълник

По-паметливите показват, че откриването на пирамиди на морското дъно в региона на Бермудския триъгълник никога не е вест. За тяхното битие се приказва още от 1990 година.

Стъклените пирамиди, открити от Майер, имат внушителни размери. Ако може да се съди по данните от сонара, те са три поти по-големи от Хеопсовата пирамида в Египет.

Едната от откритите пирамиди е с размери на основата 300 на 200 метра, а на върха ѝ са видяни два отвора, през които водата минава с голяма скорост и се получава рисково завихряне.

Много учени се отнасят скептично към откритието на Майер. Те считат, че заради голямото налягане на дъното е изключено откритите пирамиди да са направени от стъкло.

За страдание този спор мъчно ще бъде позволен, до момента в който не се анулира възбраната на военните да изследвания в региона на Бермудския триъгълник.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР