Berlin Хитовият испански драматичен сериал на Netflix Money Heist (La

...
Berlin Хитовият испански драматичен сериал на Netflix Money Heist (La
Коментари Харесай

Домашно кино | Нeщо за феновете на Money Heist, коледа с Джейми Оливър, Адам Драйвър в sci-fi екшън

Berlin Хитовият испански трагичен сериал на Netflix Money Heist (La Casa De Papel) се снабдява със спиноф за живота на емблематичния си живописен воин Андрес де Фонольоса (Педро Алонсо), прочут още като Берлин. В истинския сериал той е водач на екип от крадци, който би трябвало да обере испанския кралски монетен двор по проекта на Професора. Тук действието се развива преди събитията от " Хартиената къща " - златната епоха на Берлин. Той събира бандата си в Париж, с цел да извършат дръзновен грабеж на бижута на обща стойност 44 млн. $.

Премиера, Netflix, 29 декември

65 Адам Драйвър е в основната роля в новия научнофантастичен екшън, авантюристичен трилър от сценаристите на хоръра " Нито тон ". Той влиза в облика на водача Милс, който след съдбовно приземяване на непозната планета открива, че в действителност се е оказал на Земята, само че преди 65 милиона години. Единственият му оживял пасажер се оказва младата Коа. Двамата би трябвало да открият път през безусловно непозната действителност с дебнещи отвред рискови праисторически създания

Премиера, HBOMax
Реклама
Rebel Moon - Part One: A Child of Fire Дългоочаквана премиера на истинската епична галактическа история на Netflix от режисьора Зак Снайдър ( " 300 ", " Пазителите ", " Човек от стомана ", " Батман против Супермен ", " Лигата на справедливостта " и др.), в центъра на която е Кора (София Бутела). Тя е жена с мистериозно минало, която се пробва да провежда мирните поданици на отдалечена планета да се надигнат на протест против деспотичното им ръководство. Като някогашен началник от Империума Кора търси възмездие за предишното си, като сътвори екип от воини от цялата Галактика, с които да се опълчи на силите на Света майка.

Премиера, Netflix, 22 декември

Percy Jackson and the Olympians Сериал за почитателите на известната литературна поредност " Пърси Джаксън ", т.е. ориентиран към по-младежката публика. Екшън фантастичната история на Disney+ показва 12-годишното момче, който открива, че е полубог и таман стартира да се помирява с новооткритите си свръхестествени сили, когато Зевс го упреква, че е откраднал гръмотевицата му. Епизодите, основани на първия разказ от поредицата на Рик Риърдън, " Похитителят на мълнии ", демонстрират невероятната му история, построена въз основа на старогръцките легенди.

Премиера, Disney+, 20 декември
Реклама
Yu Yu Hakusho Популярната манга и аниме поредност на Йошихиро Тогаши от 90-те години получава своя ТВ акомодация. Приключенска комедийна поредност наблюдава младежа Юсуке Урамеши, който прави закононарушение, струващо му живота. Той е погубен и възкресен, с цел да служи като детектив, проверяващ случаи на демони и призраци измежду хората.

Премиера, Netflix

Бързите коледни предписания на Джейми В рамките на два епизода известният готвач споделя своите хрумвания и трикове за икономисване на пари, време и реализиране на по-добър усет с сбирка от предписания, които ще ни оказват помощ да приготвите празнична софра. В първия епизод Джейми разкрива секрети за грандиозно коледно тържество, а във втория се обръща към уютния интервал сред Коледа и Нова година и трансформира остатъците от коледната софра във вкусни независими ястия.

Премиера, 24Kitchen, 18 декември, 13:00 ч., лъчение: всеки понеделник от 13:00 ч. Изгубените градове от Библията Древен Ирак е мястото, където се разиграват някои от най-великите древен истории, с него са свързани Ноевият ковчег, родното място на Авраам и Вавилонската кула. Камерите на National Geographic получават необичаен достъп, с цел да проследят археолози, които пробиват път през изгубените градове на Ирак и откриват света на Стария завет. Виждаме резултата в два едночасови епизода с помощта на екипите, които възвръщат чудесата на Ниневия и Вавилон, разказани в Библията като градове на прегрешението.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР