Бенфика не спира да се забавлява. Португалският гранд постигна поредната

...
Бенфика не спира да се забавлява. Португалският гранд постигна поредната
Коментари Харесай

Бенфика не дава никакъв шанс на преследвачите

Бенфика не стопира да се забавлява. Португалският гранд реализира следващата си победа от началото на сезона и води с цели 8 точки пред първенеца Порто. Снощи тимът на Роджер Шмит се оправи с гостуващия Жил Висенте с 3:1 и нямам нито една загуба във всички шампионати от старта на акцията.

Жоао Марио се разписа от дузпа в 9-ата мнута, само че в 17-ата Франсиско Наваро изравни също от углавен удар. Това не стресна домакините и до почивката те още веднъж поведоха с попадение на Гонсало Рамош, а през второто полувреме младият нападател се разписа още един път и с 9 попадения поведе в листата на стрелците.

Спортинг (Лисабон) надделя с 2:0 като посетител Фамаликао и измести Каса Пиа от четвъртото място. Съставът на Рубен Аморим значително реши нещата в своя изгода още през първото полувреме с голове на Тринкао и Педро Гонсалвеш от дузпа. Домакините откриха сили единствено за почетно попадение, дело на Иван Пахуело в 78-ата минута. 

Брага резервира задатъка си от 3 точки пред Спортинг, откакто победи с 2:1 Портимонензе. Домакините можеха да стигнат до тъждество, само че пропуснаха дузпа в 12-ата минута на добавеното време. Приятната изненада Каса Пиа отстъпи с 1:2 вкъщи на Шавеш, Витория (Гимараеш) победи с 1:0 Маритимо, а новобранецът Пасош Ферейра загуби с 0:2 на личен терен от Визела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР