Беневенто почти сигурно ще бъде третият изпадащ от италианската Серия

...
Беневенто почти сигурно ще бъде третият изпадащ от италианската Серия
Коментари Харесай

Беневенто се запъти към Серия Б след равенство с Кротоне

Беневенто съвсем несъмнено ще бъде третият изпадащ от италианската Серия А след трагично тъждество 1:1 с Кротоне. Беневенто водеше до самия завършек на мача, само че позволи изравнително попадение в добавеното време и остава в зоната на изпадащите на три точки от избавителното 17-о място, което в този момент заема Торино. Беневенто има още един мач до края точно против Торино и се нуждае от наложителна победа. Интригата може да завърши още във вторник, когато Торино играе отсрочен мач против Лацио и в случай че вземе,точка, ще си подсигурява оставане в елита.

Беневенто поведе с гол на Джанлука Лападула в 13-а минута, а от 24-а Кротоне остана с човек по-малко след червен картон на сърбина Владимир Големич.

С гол задатък и числено предимство, Беневенто контролираше мача, само че позволи изравнително попадение в самия край, дело на нигериеца Сими.

В различен мач от кръга, без значение за крайното класиране, Сампдория победи Удинезе с 1:0 като посетител. Ветеранът Фабио Куалярела донесе трите точки за генуезците с попадение от дузпа две минути преди края.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР