Беларуските власти няма да затварят границите, въпреки действията на други

...
Беларуските власти няма да затварят границите, въпреки действията на други
Коментари Харесай

Беларус няма да затваря границите си

Беларуските управляващи няма да затварят границите, макар дейностите на други страни в изискванията на пандемия. Това сподели беларуският президент Александър Лукашенко, представен от ТАСС.

" Определихме три коридора, по които и до момента се придвижват хора и товари. И не имаме намерение да затваряме границите, към този момент няма такава нужда. Контролираме хората, товарите, и това не ни се отдава елементарно, нито пък на ниска цена, само че по този начин действаме ", сподели президентът.

По думите на Лукашенко безусловно за четири месеца светът се е трансформирал до неразбираемост. " Съюзниците, които с десетилетия отваряха границите, установяваха положителни връзки между тях, възвърнаха тези граници за един ден и унищожиха връзките. Това визира целия свят, вие го виждате. Към момента цялата международна стопанска система се намира под натиска на към момента неуреден от никого проблем - на по този начин наречената пандемия, и е явно, че тя визира и нашата страна ", сподели беларуският държавен глава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР