Беларусите подкрепят своите руски братя и също така не забравят

...
Беларусите подкрепят своите руски братя и също така не забравят
Коментари Харесай

Изненада от Лукашенко! Какви ги наговори пред света

Беларусите поддържат своите съветски братя и също по този начин не не помнят украинците, които бяха принудени да изоставен домовете си и се нуждаят от помощ. Това увери президентът на Беларус Александър Лукашенко, представен от ТАСС.

" Ние освен оказваме помощ на нашите съветски братя - руснаците, което в никакъв случай не съм крил. И вчерашното ми посещаване при съветските военнослужещи приказва, че сме подкрепяли и продължаваме да поддържаме нашите братя. Но не забравяме и украинците ", акцентира той по време на посещаване в храм на Коледа.
-->
Около 10 000 души, избягали от войната, са намерили непрекъснат дом и леговище у нас предходната година, посочи беларуският водач.

Лукашенко съобщи, че ще направи всичко допустимо Беларус да живее в мир и успокоение, а беларусите " да прекарват дните си на топло и безшумно, заобиколени от фамилиите си, и да си спомнят великото и скъпо нещо, наречено мир ".

На Коледа президентът възпламени свещ в храма " Свети Йоан Шанхайски и Санфранциски " в Минск.

През декември беларуският водач съобщи, че суверенитетът и независимостта на Беларус са непоклатими, като в същото време увери, че " Беларус в никакъв случай няма да бъде зложелател на Русия ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР