БДЖ започва поетапно увеличаване на заплатите на експлоатационния персонал, след

...
БДЖ започва поетапно увеличаване на заплатите на експлоатационния персонал, след
Коментари Харесай

БДЖ започва поетапно увеличение на заплатите

БДЖ стартира поетапно увеличение на заплатите на експлоатационния личен състав, откакто доходи за първото тримесечие на годината са се повишили. Това заяви Министерството на превоза и известията.

В " БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООД нарастването на приходите е с 20%, което е вследствие на нараствания брой пасажери, употребяващи железопътния превоз.

В " БДЖ - Товарни транспорти " ЕООД растежът на приходите е с 10 %, което се дължи на повече изпълнени поръчки за транспорт на товари и предоговoрени цени с клиентите на сдружението.

Предприети са стъпки за възстановяване на предлаганата услуга, свързани с повишение равнището на комфорт и обслужване от страна на личния състав.

Паралелно с това, сдруженията за пътнически и товарни транспорти са подхванали ограничения за оптимизация на разноските, като действителният резултат ще бъде регистриран още в края на месец май.

В резултат на по-добрите финансови резултати, управлението на БДЖ планува поетапно покачване на заплатите на експлоатационния личен състав.

Възнагражденията ще се усилват съгласно критерии, свързани с персоналния принос и ангажираност на чиновниците към работния развой, както и постигнатите резултати, свързани с по-добри условия за транспорт на пасажери и товари.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР