BBC представя традиционната си месечна класация с филмови премиерни заглавия.

...
BBC представя традиционната си месечна класация с филмови премиерни заглавия.
Коментари Харесай

Стивън Кинг, говорещи кучета, Жената чудо: Най-добрите филми през август

BBC показва обичайна си месечна ранглиста с кино премиерни заглавия.

Ето кои са десетте продукции, излизащи на огромен екран през август, които си коства да гледате.

1. Strays

Териерът Реджи се изгубва в града и среща други кучета, измежду които бостънски териер, австралийска овчарка и дог, които му оказват помощ да откри пътя към дома на своя собственик Дъг.

Звучи сладко, нали? Уловката е, че този филм не е за деца. За разлика от персонажите в множеството филми за говорещи животни, тези се псуват и творят пакости, което е причина за рейтинга R на лентата в Съединени американски щати.

Премиерата е на 18 август

2. Red, White & Royal Blue

Адаптирана по романа на Кейси Маккуистън - сензация на BookTok, тази сантиментална комедия се върти към Алекс, наследник на американския президент и принц Хенри, внук на английския крал.

Режисьор е Матю Лопес, който печели премия " Тони " за пиесата си " Наследството ".

" Никога не съм си представял, че ще прочета книга, в чийто център е латиноамерикански воин ", споделя Лопес пред Glamour. " Мисля, че в случай че имах тази книга в живота си, когато бях по-млад, щеше да ми е малко по-лесно. Веднага разбрах, че желая да я пренеса на екрана. "

Излиза в Prime Video на 11 август


 

3. Bottoms

Най-добри приятелки лесбийки са едни от най-непопулярните в гимназията.

Планът им е да стартират курс по самоотбрана във физкултурния салон, основно с цел да привлекат мажоретки, само че скоро това се трансформира в жесток военен клуб.  

Пригответе се за история, която е доста по-дива и доста по-щура от типичната секс комедия за младежи, създавана от Холивуд, споделят основателите на лентата.

Излиза на 25 август в Съединени американски щати и Канада

4. Blue Beetle

Хайме Рейес се снабдява със Скарабей - извънземна джаджа, която може да се трансформира в костюм с високотехнологична ризница и го вкарва в спор със злодея Карапак.

Може да ви наподобява прекомерно близо до Железния човек, само че това е първият супергеройски блокбъстър с мексикански основен воин, няколко подиуми с испански разговор и най-вече латиноамерикански актьорски състав и екип.

Излиза на огромен екран на 18 август

5. Passages

Нарцистичният антигерой Томас, немски режисьор, работещ в Париж, се пробва да жонглира със брачна половинка си Мартин и приятелката си Агата.

Очаквайте ядовит комизъм и хладна, настървена активност на актьорската игра.

" Сценаристът-режисьор събира в 90 минути повече случки и трудност на сюжета, в сравнение с множеството режисьори събират за два пъти повече време. ", споделят критиците.

Излиза по кината в Съединени американски щати на 4 август

6. King on Screen

В документалния филм на Дафне Байвир няколко от режисьорите, приспособили книгите на Стивън Кинг, разискват концепцията, че неговите герои и ситуацията в дребния град са толкоз значими, колкото и чудовищата, които ги преследват.

Излиза по кината на 11 август в Съединени американски щати

7. Fremont

Във Фримонт, Калифорния, живеят към 30 000 души от афганистански генезис. 

Филмът, кръстен на града, наблюдава историята на Доня, която се усеща отчуждена и самотна. Млада жена, работила като преводач за американското държавно управление в Афганистан, тя страда от виновност, че е оставила фамилията си.

Надеждата за Доня се ражда, когато тя споделя паниките пред терапевта си и получава работа в близкия Сан Франциско, където написа послания за китайски курабийки за шанс.

Излиза по кината на 28 август в Съединени американски щати

8. Heart of Stone

Гал Гадот (Жената чудо) влиза в ролята на Рейчъл Стоун, шпионка, която би трябвало да спре мощно устройство, наречено Сърцето, да попадне във противников ръце.

Да, в действителност: устройството се назовава Сърцето, героинята се споделя Стоун, а филмът - Сърце от камък.

" Нещото, което Гал и продуцентите от Skydance желаеха доста, беше Рейчъл да е не просто жена в мъжки персонаж, а жена в сърцето на този персонаж, която реагира по друг метод ", изяснява режисьорът на кино лентата Том Харпър като разказва по какъв начин човечността на героинята е в центъра на кино лентата.

Излиза на 11 август по Netflix


 

9. Dreamin' Wild

Филмът споделя горчиво-сладката история на Брайън Уилсън от Beach Boys.

Ноа Джуп и Джак Дилън Грейзър играят младежите Дон и Джо Емерсън, които през 1979 година записват албум в фамилната си плантация.

За разлика от Beach Boys обаче, те не съумяват да завоюват публиката. Музиката им не става известна цели 30 години. Дали закъснелият триумф ще е сбъдната фантазия или съкрушително увещание за живота, който са могли да имат?

Излиза по кината в Съединени американски щати на 4 август

10. White Bird

" Чудо " (2017) е драма за Оги, момче, което е унизено в учебно заведение поради лицевата си дисторция. White Bird е продължението, само че не такова, което може би очаквате.

Вместо да продължи историята на Оги, то наблюдава Джулиан, едно от момчетата, които са го тормозили.

Вместо да се концентрира върху Джулиан обаче, баба му (Хелън Мирън) споделя спомените си по какъв начин е скрита от нацистите като еврейско-френска ученичка по време на Втората международна война.

Филмът е режисиран от Марк Форстър ( " Човек на име Ото ", " Търсене на Невърленд ", " Квантът на утехата " ).

Излиза по кината в Съединени американски щати на 25 август

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР