Базираната в уелския град Св. Ейтън Национална Полицейска Въздушна Служба

...
Базираната в уелския град Св. Ейтън Национална Полицейска Въздушна Служба
Коментари Харесай

Полицията на Уелс публикува клип с НЛО, търси помощ и обяснение

Базираната в уелския град Св. Ейтън Национална Полицейска Въздушна Служба ( National Police Air Service ) е снимала с един от своите хеликоптери и термокамера видео, на което се вижда летящ обект, чието естество полицията не може да изясни.

Наблюдението е документирано с FLIR -термокамера от чиновниците на NPAS и прилежащата информация беше публикувана в Twitter за намиране на някакъв отговор.

Както оповестява NPAS, записът е изработен в така наречен „ black hot “- модус предходната събота, 17 септември към 21,30 часа локално време над Бристолканал на 1000 фута ( към 300 метра ) височина. Тогава хеликоптерът се е прибирал в базата и фрагментите са снимани малко преди кацането на машината. астройките за датата и часа на записващото устройство са неточни с един ден и един час, прецизират от NPAS.)

Публикуваното видео е с дължина 1:15 минути, само че било единствено част от целия запис. Общо обектът е следен от записващото устройство към 7 минути. От NPAS акцентират, че обектът на видеото е бил незабележим с просто око, нито е бил видян от контрола на въздушното придвижване .

Многобройни мнения в Twitter допускат, че на записа се вижда китайски летящ фенер, само че NPAS прецизира, че температурният градус на обекта отхвърля тази версия, още повече, че обектът е летял против вятъра .

Наистина не знаем какво е, само че се съмняваме, че е китайски фенер, тъй като се движеше против вятъра. В оповестения туит полицията пита: „ Някакви догатки? “

Новото мобилно приложение на Мегавселена е налично гратис в Гугъл Play Store и Apple App Store.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР