Baza публикува видео на собственика на взривения камион на Кримския

...
Baza публикува видео на собственика на взривения камион на Кримския
Коментари Харесай

Намериха собственика на взривения камион на Кримския мост. Той: Нямам общо

Baza разгласява видео на " притежателя на взривения камион " на Кримския мост, оповестява съветската секция на Би Би Си. Според съветските управляващи детонацията на моста е провокирана от гърмеж на камион. Издирваше се кой е неговият притежател, като часове след гърмежа се разбра, че транспортното средство е записано в Краснодарския регион, предава . 

 

„ Аз, Самир Юсубов, нямам нищо общо със случилото се на Кримския мост “, споделя младият мъж във видеообръщение, оповестено от Baza.

 

Юсубов споделя, че взривеният камион е регистриран на негово име, само че е карал 51-годишният му братовчед, който се е занимавал с транспорти.

По-рано съветски медии оповестиха, че апартаментът на Юсубов в Краснодарския край се претърсва. Самият Юсубов към този момент е в чужбина.

 

В събота сутринта вследствие на детонацията на камион на Кримския мост избухна пожар. Част от моста е разрушена, трима души, включително водачът на камиона, са починали. В събота вечерта съветските управляващи възвърнаха отчасти автомобилното и железопътното придвижване по моста.
 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР