Байерн отново е фаворит, въпреки че остана без Роберт Левандовски.

...
Байерн отново е фаворит, въпреки че остана без Роберт Левандовски.
Коментари Харесай

Почти цялата Бундеслига очаква поредна титла от Байерн

" Байерн още веднъж е любимец, макар че остана без Роберт Левандовски. Те отново привлякоха топ футболисти като Садио Мане и Матайс де Лихт. Лайпциг и Леверкузен също имат мощни тимове. Заедно с тях се надяваме Байерн да не е първенец ", споделя изпълнителният шеф на Дортмунд Ханс-Йоахим Ватцке.
 Нагелсман няма терзания поради съмненията на Байерн в Лайпциг Нагелсман няма терзания поради съмненията на Байерн в Лайпциг
Треньорът на Лайпциг - Доменико Тедеско, който загуби суперкупата против Байерн през уикенда, съобщи: " Определено Байерн още веднъж е огромният любимец. Ние също имаме упоритости да стигнем допустимо най-високо в класирането. По опция желаеме да бъдем в зона Шампионска лига, само че не мога да слагам купата за цел ".

Свен Мислинтат, състезателен шеф на Щутгарт, пък се надява да се получи " забавен сезон " и чака " борбата за купата да продължи допустимо най-дълго ".

Треньорът Щефен Баумгарт от Щутгарт също се надява да се получи добър сезон и смята и " четирите клуба за любимци ". Сандро Шварц от Херта пък твърди, че Лайпциг, Дортмунд и Леверкузен имат късмет, само че " единствено в случай че демонстрират неизменност и класа през целия сезон ".

В Мюнхен не се признават за безапелационни любимци, само че клубният президент Херберт Хайнер твърди, че " упоритостите на Байерн са свързани единствено с титли ".  " Имаме топ тим и всички в него желаят да реализират повече от предходната година ", прибавя изпълнителният шеф Оливер Кан преди първия мач на Байерн за новия сезон против Айнтрахт Франкфурт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР