Байерн Мюнхен започна новата 2022 г. с поражение от Борусия

...
Байерн Мюнхен започна новата 2022 г. с поражение от Борусия
Коментари Харесай

Байерн отново преклони глава пред Борусия

Байерн Мюнхен стартира новата 2022 година с проваляне от Борусия Мюнхенгладбах, като това се случва за повторно през сезона след това 5:0 за Купата през ноември.

Роберт Левандовски вкара дежурното си попадение за „ баварците “, само че то послужи единствено за основа на цялостния поврат на гостите, който бе реализиран още на полувремето. Нойхаус и Лайнер се трансфораха в героите за „ Гладбах “.

Срещата бе първа след коледната пауза в Бундеслигата, като също по този начин се игра пред празни трибуни заради влошената епидемиологична конюнктура в Бавария. Това бе тъпо с оглед обстоятелството, че станахме очевидци на цели 28 изстрела към двете порти и страхотния футбол, на който станахме очевидци на моменти.

Добрата вест за Юлиан Нагелсман е, че тимът му натрупа много стабилен задатък през есента и може да си разреши едно сходно падение и то при всичките травми и карантини, които бяха наложени в състава му.

Отборът на Ади Хютер пък постави завършек на серията от 5 следващи мача без триумф, като това в този момент би послужило за основа на един мощен свършек на втората половина от акцията и гонене на място в евротурнирите.

THREE POINTS IN MUNICH!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР