Байерн Мюнхен реши мача с Виктория Пилзен още в началото

...
Байерн Мюнхен реши мача с Виктория Пилзен още в началото
Коментари Харесай

Нагелсман: Решихме всичко за 20 минути

Байерн Мюнхен реши мача с Виктория Пилзен още първоначално и тъкмо това се чака от тим, който е считан за любимец, съобщи старши треньорът на баварците Юлиан Нагелсман.

Лерой Сане, Серж Гнарби и Садио Мане бяха точни до 21-та минута на " Алианц Арена " и мачът от група " С " приключи с победа с 5:0.

" Все още има неща, които имаме за изглаждане, само че против Виктория Пилзен играхме доста добре. Решихме всичко в първите 20 минути и това бе основно, защото от този миг насетне просто контролирахме мача ", съобщи Нагелсман.

" Когато влезеш в един дуел като очевиден любимец, ти си задължен да зададеш темпото на игра още в първите двайсетина минути. Положителното начало не постоянно води до стремежи край, само че в този случай взехме изрично преимущество ".

След почивката точни бяха Лерой Сане и Ерик-Максим Чупо-Мотинг, а Мане бе определен за най-хубав състезател в мача.

" Играхме мощно и създадохме доста положения. Заслужихме си изцяло успеха. Последните няколко седмици не бяха лесни, само че реакцията ни е тъкмо такава, каквато се очакваше от нас. Надявам се да продължим да играем по този метод до края на сезона ", сподели Мане.

" Имаме още три мача и ще продължим да търсим победи във всеки един от тях. Това ни е работата, това ни е и задачата. Знаем какъв брой мъчно се печели в Шампионската лига и поради това нямаме желание да се отпускаме. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР