Генералният прокурор на Мисури Андрю Бейли изпълнява обещанието си да

...
Генералният прокурор на Мисури Андрю Бейли изпълнява обещанието си да
Коментари Харесай

Missouri AG изисква документите от Канзас Сити от Harrison Butker doxing post

Генералният прокурор на Мисури Андрю Бейли извършва обещанието си да предприеме дейности против град Канзас Сити, откакто акаунт в обществени медии, ръководен от града, разкри резиденцията на Ритникът на Chiefs Харисън Бъткър в това, което Бейли споделя, е акт на „ възмездие “ за религиозните му убеждения.

Говорейки пред „ OutKick the Morning “ с Чарли Арнолт, Бейли сподели, че неговият офис е изискал записи и документи, свързани с ръководството на профила в обществените медии на града, откакто обява в X предходната седмица разкри града, в който живее Бъткър.

Публикацията пристигна на фона на вълна от отрицателни реакции, с които Бъткър се сблъска, след като изнесе встъпителна реч в частно католическо учебно заведение в Канзас, където той приказва от позицията си на католик.

„ Изискахме избрани записи от града, свързани с тяхното ръководство на този акаунт в обществените медии, който доксира Харисън Бъткър в възмездие за свободното му изложение на религиозни убеждения “, сподели Бейли н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР