Баскетболистът Иван Алипиев направи дебют за мъжкия национален отбор на

...
Баскетболистът Иван Алипиев направи дебют за мъжкия национален отбор на
Коментари Харесай

Иван Алипиев: Респект и уважение към Кипър, но Румъния е доста по-сериозен съперник

Баскетболистът Иван Алипиев направи дебют за мъжкия народен тим на България при триумфа с 88:55 над Кипър в първия мач от предварителните квалификации за Европейското състезание през 2025 година. Ето по какъв начин той разяснява случилото се на паркета в „ Арена Самоков “.

„ Много се веселя. Въпреки че успяхме да победим с много сериозна разлика, работата изобщо не е завършила. Има един много по-сериозен мач. Отборът на Румъния съгласно мен е много по-сериозен съперник от Кипър. Респект и почитание към тима на Кипър, само че съгласно мен е по този начин. Чисто в персонален проект съм доста удовлетворен, че съумях публично да дебютирам и се надявам от тук нататък нещата да са единствено нагоре.
 Везенков изведе България към триумф в първия формален тест преди ЕвроБаскет 2022 Везенков изведе България към триумф в първия формален тест преди ЕвроБаскет 2022
Изключително съм признателен на треньора Росен Барчовски и неговия щаб за доверието, което дават на мен и моите съотборници. Аз и преди съм казвал, тази транзиция от ветерани към по-млади, малко по малко да бъде предадена щафетата е доста значима и мисля, че по съвършен метод се случва в нашия тим. “, съобщи Алипиев.

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР