Бащинството – трудна, забавна и отговорна задачаНа втория ден на

...
Бащинството – трудна, забавна и отговорна задачаНа втория ден на
Коментари Харесай

Бащинството – трудна, забавна и отговорна задача

Бащинството – сложна, занимателна и виновна задача
На втория ден на Рождество Христово, в който Българската православна черква уважава паметта на земния татко на Исус Христос - Свети Йосиф, означаваме Деня на бащата. И въпреки, че празникът се отбелязва у нас от 1997 година много бащи научиха за него инцидентно, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Аз не знаех, че е празник на бащата, само че се усещам добре. Много е мъчно да си татко през днешния ден. С децата все по-различни способи трябват и възпитанието е по-различно в сравнение с е било по наше време ”, сподели Момчил Пашев. „ Мама извършва повече желанията ми, а в този момент баща ще ме учи да карам кънки на лед ”, съобщи дъщеричката му Ева-Мария Пашева.

Друг татко, разбирайки, че през днешния ден има празник попита 14-годишния си наследник къде му е подаръкът.

„ Трябва да има подобен ден щом има празник на майките. В обществото се усеща, че майката има водещата страна в развъждането на децата, само че в нашето семейство такова нещо няма ”, сподели Антон Коситасев.

„ Не се усещам по-специално, това е един елементарен ден. Извеждаме децата и честваме празниците ”, съобщи Радослав Йорданов, за който бащинството не е компликация, а огромна отговорност. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР