Башар Асад положи клетва за началото на новия си президентски

...
Башар Асад положи клетва за началото на новия си президентски
Коментари Харесай

Башар Асад се закле като президент на Сирия

Башар Асад постави клетва за началото на новия си президентски мандат, откакто завоюва изборите в Сирия, оповестява сирийската държавна организация SANA, представена от РИА Новости и от Агенция " Фокус ".

След клетвената гала Асад се обърна към сирийския народ, отбелязвайки, че Сирия съответно пази и ще пази правата си с помощта на националното единение в съпротивата против враждебни акции.
 Борислав Боев регистрира главните цели пред Сирия Борислав Боев регистрира главните цели пред Сирия
Презрението на изборите в Сирия от западните медии няма да промени фактът, че болшинството жители там, са си избрали Башар Асад за прочие..

„ Съзнанието на народа е нашата обща цитадела “, сподели Асад, като означи, че то дава опция да се разграничи измяната от патриотизма, а революцията от терора.

Президентските избори в Сирия се организираха на 26 май. Общо 14,2 милиона сирийци взеха присъединяване в изборите, изборната интензивност беше 78,64%. Според резултатите от изборите актуалният държавен глава Башар Асад завоюва безапелационна победа, който получи поддръжката на 95,1% от гласоподавателите, взели участие в гласуването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР