Барселона се намира в тежък момент. Допреди две седмици тимът

...
Барселона се намира в тежък момент. Допреди две седмици тимът
Коментари Харесай

Барселона е в най-черната серия у дома в историята си

Барселона се намира в тежък миг. Допреди две седмици отборът вървеше крепко нагоре и трупаше победа след победа. Тогава пристигна отпадането от Айнтрахт (Франкфурт) в четвъртфиналите на Лига Европа, откакто отборът на Шави падна с 2:3 посред " Камп Ноу ".

Следващите два мача на каталунците в техния дом бяха против на пръв взор доста по-непретенциозни противници - Кадис и Райо Валекано. И андалусийците, и столичани обаче си потеглиха с трите точки от " Камп Ноу " след минимални победи с по 1:0.
 Барселона загуби с 0:1 от Райо Валекано в Ла Лига
Нова домакинска издънка за Барселона

Нова издънка на каталунците

По този метод Барса подреди 3 следващи загуби на своя стадион в границите на един сезон. Оказа се, че в историята сходна черна серия за клуба няма и по този начин отборът на Шави сложи един много противен връх, губейки три пъти подред пред своите почитатели в публични мачове.

В предишното Барса също е имал три следващи загуби на своя стадион, като отборът губи последните си две семейства за сезон 1997/1998 година, както и първото такова през идната акция. Неуспех като настоящия обаче почитателите на " блаугранас " не бяха виждали и ще се надяват той доста скоро да остане в историята и отборът да се върне на победния път.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР