Барселона официално представи новото си попълнение Адама Траоре. Крилото се

...
Барселона официално представи новото си попълнение Адама Траоре. Крилото се
Коментари Харесай

Адама Траоре: Никога не съм губил същността на Барса

Барселона публично показа новото си попълнение Адама Траоре. Крилото се завръща на „ Камп Ноу” с трансфер от Уулвърхемптън. Той ще играе с номер 11 при каталунците.

“Благодаря на президента, че направи завръщането ми допустимо, както и на приятелите ми, фамилията ми и на всички, които бяха до мен през тези седем години, в които бях надалеч от вкъщи. Ще направя всичко допустимо почитателите да бъдат удовлетворени. Надявам се, че още в неделя ще покажа целия ми гений на терена. Сега съм по-силен физически, имам повече опит и съм минал през Премиър лийг, което е друго състезание. Аз обаче в никакъв случай не съм губил същността на Барса и съм доста удовлетворен, че можех да се върна и да работя с Шави. Винаги съм следял Барса. Както сподели президентът, считам, че се развиваме, и желая да оказа помощ за това. Шави изиска от мен това, което желае от всички флангови играчи - да демонстрирам гения си, да спечелвам обстановките един на един, както и още други неща в отбранителен и нападателен проект. Треньорът взема решение кой да играе. Аз пристигам, с цел да работя и да давам всичко от себе си, като Шави взема решение на кого да разчита.

Our new number 1️⃣1️⃣
— FC Barcelona (@FCBarcelona)
Шави е клубна легенда. Откакто дебютирах за клуба, имах опция да си приказвам с него за това по какъв начин да вървя след неговите стъпки. Той постоянно ми е бил модел за образец, както и Карлес Пуйол, Андрес Иниеста, Серхио Бускетс и Жорди Алба, които непрекъснато дават препоръки и ни демонстрират пътя, който да следваме. Винаги е доста особено да бъда на “Камп Ноу”. Когато тимът има потребност от мен, ще се старая да оказвам помощ оптимално. Барселона постоянно е бил моят дом. Изпитвам огромно благополучие да се завърна у дома, където прекарах 11 години. Искам да донеса доста мотиви за наслада на почитателите. Никога не съм играл като бек. В Премиър лийг съм играл на разнообразни позиции, да вземем за пример като външен халф. Чави желае да ме употребява като крило”, разяснява Траоре.

On November 23, 2013, youngster Adama made his debut with the first team.

He was player 145 to do so.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР