Барселона най-после разкри своята оферта за нападателя на Байерн Мюнхен

...
Барселона най-после разкри своята оферта за нападателя на Байерн Мюнхен
Коментари Харесай

Барселона с финална оферта за Левандовски

Барселона най-сетне разкри своята оферта за нападателя на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски и тя е 40 милиона евро плюс 5 милиона бонуси, разгласи в сряда вестник „ Bild “.

Каталунският клуб направи новата оферта, откакто предходните две от 32 и 35 милиона евро бяха отхвърлени от първенеца на Германия.

Байерн разгласи обаче, че чака 60 милиона евро за полския си голмайстор, който два пъти беше разгласен за най-хубав футболист на ФИФА (2020 и 2021). Каталунското издание „ Sport “ стига още по-далеч, потвърждавайки, че Байерн търси цели 75 милиона. В Барселона считат, че сходни искания са нелогични, откакто нападателят през това лято ще направи 34 години, а и желанието му е да премине в отбора на Шави Ернандес. Заради това от „ Камп Ноу “ не считат да договарят повече оттатък мащабите на финалната си оферта.

Привличането на Левандовски зависи и от различен трансфер. Барселона е доста покрай продажба на нидерландския си халф Френки де Йонг в Манчестър Юнайтед за 65 милиона евро, по този начин така счита да финансира интервенцията по привличането на поляка.

Роберт Левандовски разгласи обществено през май, че желае да напусне Байерн Мюнхен, само че към този момент управлението на клуба е твърдо, че няма да отстъпи от финансовите си искания за играча, чийто контракт изтича идващото лято. Желанието на испанския клуб е договорката да бъде финализирана до 12 юли, когато стартира предсезонната подготовка на Байерн. Ако до тогава няма съгласие сред двете страни, то Лева ще би трябвало да тренира с сегашния си тим.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР